”Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell -

23.4 C
Constanța
sâmbătă, septembrie 23, 2023

ultima oră

POLITICĂ – Fără penali în funcțiile locale. Proiectul USR, adoptat de Parlament

Persoanele condamnate definitiv nu vor mai putea candida și nu vor mai putea fi...

Ultimile Articole

Top 5 greșeli comune în amenajarea livingului și cum să le eviți

Atunci când vine vorba de design interior, transformarea unei idei în realitate poate fi o provocare. Cu toate acestea, cu un plan...

Cum tehnologia ne ajută să menținem relații la distanță, profesional și personal

În era digitală în care trăim, tehnologia a devenit o parte indispensabilă a vieții noastre. Ne înconjoară în fiecare aspect al existenței...

Cum pot micile afaceri să profite de noutățile tehnologice

Trăim într-o eră a tehnologiei avansate, iar influența sa se face simțită în toate aspectele vieții noastre. De la telefoanele inteligente și...

De la plictisitor la fabulos: reamenajează-ți sufrageria în 5 pași simpli

Când vine vorba de mobilier sau decorațiuni, optează pentru materiale reciclate sau produse local. Nu numai că acestea sunt mai prietenoase cu...

Rozmarine, un nou restaurant concept în Piața Ovidiu

Restaurantul Rozmarine și-a deschis ușile vineri, 1 aprilie, atât pentru clienții constănțeni, cât și pentru turiștii veniți la malul mării. Curioșii au luat rapid cu asalt noua locație, fiind atenți la toate detaliile, plecând de la preparatele culinare și continuând cu amenajările interioare. Octavian Băloi, patronul restaurantului situat în Piața Ovidiu, a spus că preparatele gătite în bucătăria proprie sunt mai neobișnuite pentru piața constănțeană.

Piața Ovidiu din Constanța și-a mărit numărul locațiilor deschise pentru clienți. Una exclusivistă, tip restaurant care s-a inaugurat vineri, 1 aprilie a.c.. Clienții de toate vârstele, pofticioși, dar și curioși, au luat rapid cu asalt noul restaurant.

Personalul restaurantului Rozmarine a stat la dispoziția clienților, etalând un bufet suedez de unde aceștia au putut gusta o parte din specialitățile casei.

Octavian Băloi, patronul restaurantului situat pe strada Vasile Canarache, nr. 4, a declarat că restaurantul este continuarea unei munci de doi ani, și ținând cont de acest aspect, există deja o bază de clienți construită prin muncă și continuitate:

În general avem lucruri mai neobișnuite pentru piața constănțeană. Preparăm urechi de porc, în anumite feluri, preparăm măduvă de vită, obrăjori de vită, confort food, bucătărie mediteraneană cu produse locale și sezoniere.”

Acestea fiind spuse, nu ratați noua locație din Piața Ovidiu, suntem convinși că v-am stârnit curiozitatea!

Comentarii

Latest Posts

Top 5 greșeli comune în amenajarea livingului și cum să le eviți

Atunci când vine vorba de design interior, transformarea unei idei în realitate poate fi o provocare. Cu toate acestea, cu un plan...

Cum tehnologia ne ajută să menținem relații la distanță, profesional și personal

În era digitală în care trăim, tehnologia a devenit o parte indispensabilă a vieții noastre. Ne înconjoară în fiecare aspect al existenței...

Cum pot micile afaceri să profite de noutățile tehnologice

Trăim într-o eră a tehnologiei avansate, iar influența sa se face simțită în toate aspectele vieții noastre. De la telefoanele inteligente și...

De la plictisitor la fabulos: reamenajează-ți sufrageria în 5 pași simpli

Când vine vorba de mobilier sau decorațiuni, optează pentru materiale reciclate sau produse local. Nu numai că acestea sunt mai prietenoase cu...

BREAKING NEWS

Showroomul Regata din Constanta are o locatie noua!

Incepand cu data de 27 februarie 2023, cel mai mare Showroom Regata din Constanta isi desfasoara activitatea intr-o noua locatie! De acum,...

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Comentarii