Restaurantul Rozmarine și-a deschis ușile vineri, 1 aprilie, atât pentru clienții constănțeni, cât și pentru turiștii veniți la malul mării. Curioșii au luat rapid cu asalt noua locație, fiind atenți la toate detaliile, plecând de la preparatele culinare și continuând cu amenajările interioare. Octavian Băloi, patronul restaurantului situat în Piața Ovidiu, a spus că preparatele gătite în bucătăria proprie sunt mai neobișnuite pentru piața constănțeană.
Piața Ovidiu din Constanța și-a mărit numărul locațiilor deschise pentru clienți. Una exclusivistă, tip restaurant care s-a inaugurat vineri, 1 aprilie a.c.. Clienții de toate vârstele, pofticioși, dar și curioși, au luat rapid cu asalt noul restaurant.
Personalul restaurantului Rozmarine a stat la dispoziția clienților, etalând un bufet suedez de unde aceștia au putut gusta o parte din specialitățile casei.
Octavian Băloi, patronul restaurantului situat pe strada Vasile Canarache, nr. 4, a declarat că restaurantul este continuarea unei munci de doi ani, și ținând cont de acest aspect, există deja o bază de clienți construită prin muncă și continuitate:
”În general avem lucruri mai neobișnuite pentru piața constănțeană. Preparăm urechi de porc, în anumite feluri, preparăm măduvă de vită, obrăjori de vită, confort food, bucătărie mediteraneană cu produse locale și sezoniere.”
Acestea fiind spuse, nu ratați noua locație din Piața Ovidiu, suntem convinși că v-am stârnit curiozitatea!