”Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell -

-2.6 C
Constanța
miercuri, februarie 19, 2025

ultima oră

Ultimă oră – A apărut motivarea Curții de Apel București în cazul Călin Georgescu

  Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au arătat în motivarea deciziei luate în dosarul în care instanţa a respins, ca neîntemeiată, acţiunea lui Călin Georgescu...

Ultimile Articole

Căciulata – Destinația Ideală pentru Relaxare, Tratament și Vacanțe de Neuitat

Stațiunea Căciulata, situată pe malul râului Olt, în județul Vâlcea, este una dintre cele mai apreciate destinații balneare din România. Renumită pentru apele sale...

Cum sa alegi o solutie de transport practica atunci cand vii in tara

Închirierea unui autoturism premium în Otopeni oferă numeroase avantaje, transformând orice deplasare într-o experiență exclusivistă, marcată de confort, siguranță și eleganță. Alegerea unui vehicul...

Greutati si provocari in antreprenoriat – cum sa le depasesti

Antreprenoriatul este un drum plin de provocari si obstacole, dar si de oportunitati si satisfactii. Inceperea si dezvoltarea unei afaceri necesita curaj, perseverenta si...

Mobila cu fronturi MDF vopsite electrostatic – perfecțiune la pret accesibil

Când eleganța se întâlnește cu inovația, rezultatul nu poate fi decât un spetacol estetic si o explozie de sentimente ale starii de perfectiune. Fronturile...

Adăugiri la brandul de țară: burgerul de urs poate deveni destinație turistică

Burger de urs, budincă de cozonac și…burtă de vită crocantă sunt doar câteva dintre opțiunile incredibile pe care le găsim, de azi, la restaurantul Sub Tâmpa din Brașov

După 7 ani de existență, unul dintre restaurantele reprezentative ale Brașovului se reinventează. Cu o schimbare aproape completă de meniu, cu o priveliște superbă și cu preparate pentru care merită să străbați munții, singurul restaurant neotradițional al grupului CarmOlimp, restaurantul relansează si reinventează preparate istorice, adăugându-le detalii moderne și gusturi unice – acesta este conceptul de “neotradițional”.

Burger de urs – preparat unic în Europa

Burgerul de urs poate deveni un preparat – destinație gastronomică, dat fiind faptul că nu se mai găsește în alte zone.

“Pentru că Sub Tâmpa beneficiază de alt sistem decât celelalte restaurante ale grupului, bucătarii noștri au primit ca temă să gândeasca pentru această locație preparate atât de gustoase și de speciale, încât să devină o destinație în sine, atât pentru Sub Tâmpa, cât și pentru România. Din informațiile noastre, preparatul este unic în Europa.” (Valentin Șoneriu, Director General CarmOlimp)

Doar 4 urși disponibili în 12 luni

“Este clar că burgerul de urs poate deveni destinație gastronomică, dar este important de precizat că perioada în care este disponibil în restaurant va fi limitată și nu va depinde exclusiv de noi. Cumpărăm, în regim special, doar carne provenită din trofee sau sacrificată din necesitate și niciodată nu vom face altfel, indiferent de cerințe. Anul trecut, de exemplu, au fost 5 urși disponibili și 4 am cumpărat noi. Chiar credem că poate deveni un brand de țară, dar nu vom face compromisuri la acest capitol.” (Valentin Șoneriu, Director General CarmOlimp)

Burtă de vită crocantă, sarmalele cu ghimbir și budincă de cozonac sunt alte preparate noi și atipice disponibile de azi la Sub Tâmpa.

Sub Tâmpa este restaurantul neotradițional al grupului CarmOlimp, situat chiar la poalele Tâmpei, în Brașov. Restaurantul beneficiază de priveliște superbă și preparate pentru care merită să străbați munții.

CarmOlimp este o companie cu capital 100% românesc, cu experiență de 30 de ani în industria de procesare și de peste 20 de ani în restaurante. Compania brașoveană deține, printre altele, 2 restaurante în Brașov, 19 branduri, cea mai mare fabrică integrată carne și mâncare gătită și este cel mai mare furnizor de mâncare pentru industria HoReCa din România.

Latest Posts

Căciulata – Destinația Ideală pentru Relaxare, Tratament și Vacanțe de Neuitat

Stațiunea Căciulata, situată pe malul râului Olt, în județul Vâlcea, este una dintre cele mai apreciate destinații balneare din România. Renumită pentru apele sale...

Cum sa alegi o solutie de transport practica atunci cand vii in tara

Închirierea unui autoturism premium în Otopeni oferă numeroase avantaje, transformând orice deplasare într-o experiență exclusivistă, marcată de confort, siguranță și eleganță. Alegerea unui vehicul...

Greutati si provocari in antreprenoriat – cum sa le depasesti

Antreprenoriatul este un drum plin de provocari si obstacole, dar si de oportunitati si satisfactii. Inceperea si dezvoltarea unei afaceri necesita curaj, perseverenta si...

Mobila cu fronturi MDF vopsite electrostatic – perfecțiune la pret accesibil

Când eleganța se întâlnește cu inovația, rezultatul nu poate fi decât un spetacol estetic si o explozie de sentimente ale starii de perfectiune. Fronturile...

BREAKING NEWS

Ministrul Culturii – Festivalul „George Enescu” este „un simbol al valorii culturale româneşti”

Natalia Intotero, ministrul Culturii, a afirmat că Festivalul "George Enescu" este "mult mai mult decât un simplu eveniment artistic; este un simbol al valorii...

Autoritatea Bancară Europeană va evalua modul în care băncile ar face faţă şocurilor geopolitice şi războaielor comerciale

Autoritatea Bancară Europeană a anunţat luni că va evalua modul în care băncile europene ar reacţiona la o ipotetică spirală a tensiunilor geopolitice şi...

Alexander Zverev, locul 2 mondial, a acces în semifinale la Australian Open

Germanul Alexander Zverev (cap de serie nr. 2) s-a impus, scor 7-6 (7/1), 7-6 (7/0), 2-6, 6-1, în faţa lui Tommy Paul, prima...

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.